Over ons

Sterk in Veiligheid en Beveiliging

Villa Security is opgericht door Fred van den Broek en Barry de Wijs. Door het ministerie van Justitie erkend particuliere beveiligingsorganisatie. Met ruime praktijkervaring, dragen wij bij aan algemene veiligheid en welzijn voor collega’s en opdrachtgevers.

Veiligheid staat hoog in het vaandel

De maatschappij verhard en beveiligingsmedewerkers krijgen dagelijks daarmee te maken tijdens hun werk. Villa Security verzorgt voor zowel haar medewerkers als haar klanten, cursussen en trainingen om adequaat te reageren en te kunnen handelen.

Security en Active Response Team

Beveiligingsmedewerkers van Villa Security worden regelmatig getraind op vaardigheden en samenwerken als een team. Medewerkers zijn getraind en gecertificeerd in onder andere Predictive Profiling, Aanhoudingstechnieken, Conflict Hantering en Communicatie, Combat, Active Killer Response, Combat Trauma Medic, AED, BHV, E.H.B.O. en Brandbestrijding.

Beter opgeleid personeel

Wij streven als organisatie ernaar om kwaliteit in plaats van kwantiteit te leveren. Zo werken wij aan veiligheid voor medewerkers en de vraag van onze opdrachtgevers.