Security Praktijk Training

Villa Security organiseert regelmatig Security Praktijk Trainingen.

Voor professionals die beroepsmatig met agressie in aanraking kunnen komen zijn deze trainingen de meest realistische manier om te leren omgaan met diverse vormen van agressie en geweld.

beveiliging123VillasecurityHet werken met mensen zorgt soms voor situaties waarin u met vormen van agressie of ander ongewenst gedrag te maken krijgt. Deze agressie of dit ongewenste gedrag kan verbaal beginnen: dreigen, schelden of beledigen. Daarna kan het conflict escaleren en uitmonden in geweld of ander ongewenst fysiek contact. Het is dan zaak om door middel van aangeleerde verdedigingstechnieken en beheerste aanvalstechnieken dit fysieke contact zo snel mogelijk te doorbreken.

 

Deze geweldsspiraal kan in sommige gevallen versterkt worden door gebruik van alcohol en/of drugs. Het is dus aan u de taak om uzelf, uw collega’s en derden (publiek of klanten) te beschermen door de aanvaller
zo snel mogelijk naar de grond te werken of af te schrikken. Dit kunt u alleen doen, of in samenwerking met uw collega’s.

Ideaal voor personen die de studie volgen voor beveiliger 2. Op deze wijze leer je zowel de theorie als praktijk.
Deze training is voor zowel beginners als gevorderde beroepsmatige professionals.

Mentaal weerbaar zijn en fysiek in je kracht staan, geeft zelfvertrouwen en doet incidenten dalen.

Deze Security Trainingen zijn ontwikkeld voor beveiligers en portiers. Wat mag wel of juist niet. Wat is proportioneel handelen? Hoe integreer ik systema in mijn werkwijze? Eerst aanspreken of direct fysiek contact? Eigen veiligheid eerst of die van een collega? Weet jij de antwoorden?! kan jij adequaat en instinctief reageren op lastige en gewelddadige situaties?

Leer grepen, fixaties, controles, stoten, trappen, conflict communicatie, de-escalerend handelen.
Leer de methodes van de Russische Special Forces en Bodyguards in deze Combat & Close Protection Training.

Training inhoud:
Stressbehandeling
De- escalatievaardigheden
Conflictcommunicatie
Preventief leren denken en handelen
Proportioneel optreden
Systema Combat System
Weerbaarheidstraining