“Doelgericht werken aan Veiligheid”

Villa Security is een pro-actieve en door het ministerie van Justitie erkende particuliere beveiligingsorganisatie. Opgericht en onder leiding van Fred van den Broek draagt Villa Security bij aan veiligheid en welzijn.

Wij zijn gevestigd op deParallelweg 33 te Beverwijk en geregistreerd onder ND Nummer 4857.

Onze achtergrond zit in het opleiden en begeleiden van beveiligingsmedewerkers. Maandelijks wordt aandacht besteed aan het trainen van vaardigheden en samenwerken als een team. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden en trainen op militair niveau. Onze diensten zijn voor het bedrijfsleven, instellingen, overheden, defensie en particulieren.

Met ruime ervaring en expertise op het vakgebied veiligheid en beveiliging heeft u aan Villa Security een gedegen en betrouwbare partner.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel
De maatschappij verhard en beveiligingsmedewerkers krijgen dagelijks daarmee te maken tijdens hun werkzaamheden. Villa Security verzorgt voor zowel haar medewerkers als haar klanten, cursussen en trainingen om adequaat te reageren en te kunnen handelen.

Beter opgeleid personeel
Wij streven als organisatie ernaar om kwaliteit in plaats van kwantiteit te leveren. Voor onze vaste medewerkers bieden wij maandelijks een cursus en training aan. Zo werken wij aan veiligheid voor medewerkers en de vraag van onze opdrachtgevers. Door beter opgeleid en goed gemotiveerde beveiligers te leveren, dragen wij bij aan het bewaken van de kwaliteit in de beveiligingsbranche. Dit tot tevredenheid van onze klanten en medewerkers.


Contact
Voornaam
Achternaam
Schrijf hier uw bericht en druk op versturen. U mail wordt zo snel als mogelijk beantwoord.
Sending