«

»

Beveiligen van gebouwen en eigendommen

Sterk in het beveiligen en bewaken van bedrijfs en privé-eigendommen.
Villa Security heeft ruime ervaring in het leveren van object beveiliging aan diverse sectoren en werkt uitsluitend met betrouwbare mensen om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen.  

Villa Security beschikt over goed opgeleide objectbeveiligers die niet alleen zorg dragen voor de beveiliging van het object, maar tevens weten wat er moet gebeuren als zich een onveilige situatie voordoet. Hierbij is het belangrijk dat de beveiliger beschikt over een Brandbestrijding, AED, EHBO en BHV certificaat omdat hulpverlening bij (bedrijfs)ongevallen van groot belang is.

Het beveiligen van gebouwen en terreinen is tegenwoordig niet alleen meer ’s avonds en ’s nachts. Ook overdag is professioneel toezicht op onder andere bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen noodzakelijk. Bedrijven krijgen namelijk vaak te maken met diefstal, fraude of inbraak. Met objectbeveiliging wordt de beveiliging van gebouwen en terreinen én de veiligheid van personeel gewaarborgd.

Onze objectbeveiligers houden toezicht op de veiligheidsaspecten van het gebouw en zijn continu alert op calamiteiten en onregelmatigheden. Daarnaast zijn onze objectbeveiligers ook gastheer/vrouw namens uw organisatie en het visitekaartje naar uw bezoekers. Afhankelijk van de eisen van het object en de opdrachtgever waar onze beveiligers worden ingezet, behoren ook controle, openings-,brand- en sluit rondes tot het totale pakket.

Meer weten over onze mogelijkheden? neem dan contact met ons op.