»

Active Shooter Response Seminar 16 maart 2016

active shooterWoensdag 16 maart organiseren Villa Veiligheid & Irbis Secure Solutions het Active Shooter Response Seminar.
Dit unieke seminar laat zien wat er allemaal komt kijken bij een actieve killer situatie. Leer en implementeer tijdens de training direct strategieën en tactieken om de kans op overleving van een active shooter/killer te vergroten. Zowel voor je zelf, jouw medewerkers en jouw gasten.
Predictive profiling, wat te doen, overleef de psychische freeze, tactical movement, trauma first AID, de overheid neemt het over en dan? nazorg?!

Een Active Shooter / Killer situatie is niet enkel en alleen een schutter die doelgericht mensen afmaakt. Denk o.a. aan de mes incidenten van de afgelopen maanden, huiselijk geweld, afpersing van personen en bedrijven, geweld op zorginstellingen, agressieve dreigingen, ontspoorde situaties bij Jeugdzorg. Er is veel meer waar dit seminar op aansluit.

Maar wat zou jij doen? Handel jij of raak jij in paniek! Deze vragen worden aan reality based scernario’s gekoppeld en jij gaat ze oplossen volgens professionele begeleiding en plan van aanpak.